Thursday, September 13, 2007
Wellington Naweek
Wat 'n fees wat weer uitstekend gereel is deur Nico. (Gelukkig kon hy hierdie keer darem self ook bywoon en moes hy nie weer die wereld rondvlieg nie). Die program het voorsiening gemaak dat ons die beste van Wellington kon probeer.
Ons het die Saterdag-oggend met ontbyt by Diemersfontein restaurant begin en dit onmiddelik opgevolg met 'n "stunning" proe, wat natuurlik met sjokolade en Pinotage ge-eindig het. Daarvandaan diep in die klowe ingery om die volgende proe op die fantastiese plaas Doolhof te kon geniet. Hier het ons 'n verskeidenheid wyne geproe van 'n kelder wat nog probeer om sy identiteit te vestig. Ons sien met afwagting daarna uit om te sien wat na vore gaan kom.
Middag-ete is op die gras en in 'n skuur op die Mischa landgoed gehou. Dit is nou nadat ons hulle uitstekende wyne eers kon proe. 'n Mens kan die kwaliteit en individualiteit van die passievolle wynmaker (Andrew) in die wyne proe. Die foto hierbo is op die grasperk by Mischa geneem.
Die Saterdag-aand het ons in die Pontac Manor in die Paarl oorgebly. Net voor die rugby is ons op die kwaliteit wyne van Bovlei getrakteer. Die aand-ete in die plaaslikke restuarant was uit die boonste rakke, aangevul met Bovlei wyne. Ons het swaar totsiens gesê die Sondag-oggend na ontbyt.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment