Ongetwyfeld een van die hoogtepunte van die jaar. Om die wynmaker van die jaar te ontmoet, sy nuuste skepping eerste te proe as 'n klub en dan getrakteer te word op 'n pryswenner restaurant se kos, gebeur nie elke dag nie. Weereens het ons besef hoe bevoorreg ons is om deel te wees van hierdie klub.
Die aand het begin met 'n proe van al die Semillon wyne wat al ooit op die plaas gemaak is (1997-2005). Die verskeidenhied was opvallend, maar al die wyne was stunning kompleks en goed gebalanseerd met byewas, lemmetjie en heuning geure.
Daarna proe ons die volgende wyne:
Semillon 2003, 2004. Lang nasmaak, vol mond, tog is die vrug baie prominent
Chocolate Block (Granache, Shiraz, Cinsuat, Cab) 2005, 2006. Aromatiese speserye, donker kersie en amper "chewy" op die mond.
Cabernet Sauvignon 2004, 2005. Net eenvoudig 'n volmond, great wyn. Alles is perfek geintegreer en die smaak hou net aan en aan.
Shiraz 2001, 2005. Speserye karakter. Die fennel is meer prominent op die 2001. Compleks met rooi bessies en 'n soort van 'n unieke wildheid.
Journeyman 2005. Delikate vrug toegevou in sagte compleksiteit. Kompleks dog delikaat. Een van die beste wyne wat in Suid Afrika geproduseer word. Die wyn word in Julie vrygestel en ons was die eerste klub wat die voorreg gehad het om dit te proe.
Daarna word die aand deur 'n viergang maaltyd voorberei deur een van die chef's van Ruben's - 'n pryswennende restaurant van Franschhoek.
Wednesday, June 18, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment