Verwelkoming: Villiera Brut en Krone Cuvee Brut 2006
Voorgereg (Gazpacho - tamatie, beet, ens.):Diemersdal Sauvignon Blanc 2010 en Dewetshof Limestone Hill Chardonnay 2010 (unoaked, but matured on lees)
Slaai (waartlemoen, feta, basil): Italian Pinot Grigio
Hoofgereg (Beef gazpacho met horseradish, rocket slaai en pecorini kaas): First Sighting (Strandveld) Pinot Noir 2007, Chianti Vendemmia 2009 en Nitida Speciosa 2006
Palate cleanser (aarbei & bessie sucker):
Nagereg (aarbei mousse): Dolce Vita Prosecco – ‘n droeë ligte borrel wyn (vino frizzante), Lambrusco Rosso – soeter perlé wyn wat van die Lambrusco druif gemaak word. Kom van Emilio in Noord Italië en Fairview Beryl Blanc 2007 – ‘n strooi wyn (straw wine).
Tuesday, February 22, 2011
Valentynsproe
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment